Wat is SEO?

Het is een steeds meer gebruikte term, SEO. Het beter vindbaar worden in Google wordt er dan gezegd. Dat is zeker waar, maar wat het belangrijkste aan SEO is dat je voor Google een autoriteit wordt. Dit houdt in dat jij voor Google genoeg informatieve en nuttige informatie heb op jouw website over een bepaald onderwerp, als gevolg hiervan zal Google jou belonen door jou hoog in de zoekresultaten van dit betreffende onderwerp te noteren. Maar wist jij dat SEO niet helemaal mag? Als Google er namelijk achter komt dat jij hun systeem en algoritme probeert te misleiden, kunnen ze je een ban geven

Hoe moet het dan?

SEO is dus niet helemaal toegestaan, en elke specialist heeft een eigen methode. Wij bij Dami Marketing dus ook. Het is zeker toegestaan om door middel van nuttige informatie je website omhoog te werken, maar je probeert het zo te doen dat Google niet in de gaten heeft dat jij hun systeem probeert te manipuleren. De methodes zijn niet altijd even effectief op elke website en je hanteert dus op elke website een iets andere tactiek.

Waarom SEO uitbesteden?

Het is dus niet heel verstandig om zelf zonder enige kennis van SEO aan de slag te gaan met het linkbuilden. Want als er iets mis gaat dan riskeer je een ban van Google en ben je helemaal niet meer vindbaar binnen Google en loop je een hele hoop mogelijke klanten of huidige klanten mis. Bij Dami Marketing weet je zeker dat je geholpen wordt door een professional die alles van het vakgebied af weet. Wij bieden zelfs de mogelijkheid aan jouw website opnieuw te bouwen zodat het optimaal is voor de linkbuilding die wij gebruiken voor onze SEO diensten. Bekijk op onze website wat de mogelijkheden zijn voor het beter vindbaar worden van jouw website.

Laat een reactie achter